Seanca Plenare

E enjte, datë 13 tetor 2022, ora 10:00


Rendi i ditës:


Urdhër dhe rendi i ditës për seancën plenare, datë 13 tetor 2022, ora 10 00.pdf (dokument)
Lista e diskutimeve 13 tetor 2022.pdf (dokument)
Aktivitet i Kuvendit datë 13 tetor 2022.pdf (dokument)