Seanca Plenare

E enjte, datë 6 tetor 2022, ora 10:00


Rendi i ditës:


Urdhër dhe rendi i ditës për seancën plenare, datë 6 tetor 2022, ora 10 00.pdf (dokument)
Lista e diskutimeve 6 tetor 2022 (003).pdf (dokument)
Aktivitet SP - 6 tetor 2022.pdf (dokument)